Lasagne delicioase cu ciuperci
ony :: Reteta zilei
Pagina 1 din 1
Lasagne delicioase cu ciuperci
Lasagne delicioase cu ciuperci
Am pus cubuletele de telina la facut; Am pus laptele la incalzit, si
m-am apucat sa fac bechamelul (din 50 gr. unt+50 gr. faina+600 ml.
lapte), imi iese intodeauna grozav, fara cocoloase Intre timp am
pus si ciupercile proaspete peste telina Dupa ce au scazut putin
le-am adaugat si pe cele congelate, a fost o idee buna, se strang teribil de
mult, plus ca cele congelate au fost champinoane maro, mai aromate
decat cele albe Am terminat bechamelul, am adaugat galbenusul,
cascavalul ras, am potrivit cu sare si nucsoara Am pus catelul de
usturoi zdrobit (cu tot cu camasa, evident ca atunci cand a fost vremea
sa-l scot camasa se pierduse printre ingrediente, am pescuit-o cu greu),
verdeata (patrunjel uscat) si sucul de rosii Si asa arata amestecul
de ciuperci gata Bineinteles ca am cotrobait toata bucataria(plus
dependinte) dupa o tava potrivita, imi aduceam aminte ca am un vas de
iena taman bun, l-am gasit dar era mic, in fine..m-am decis pentru o
lasagna mai pitica, in locul unei jumatate cursa in cuptor, asa ca tava e
mare pentru cantitatea de ingrediente
Am inceput cu bechamelul Apoi am pus foile de lasagna, un strat
de ciuperci, unul de bechamel, iar foi de lasagna, ciuperci, un pic de
mozzarella (ca bechamelul se epuizase aproape) Am mai pus un
strat de foi de lasagna, am turnat bechamelul ramas, am pus cascaval ras,
si hop cu ea la cuptor Aici gata
Am pus cubuletele de telina la facut; Am pus laptele la incalzit, si
m-am apucat sa fac bechamelul (din 50 gr. unt+50 gr. faina+600 ml.
lapte), imi iese intodeauna grozav, fara cocoloase Intre timp am
pus si ciupercile proaspete peste telina Dupa ce au scazut putin
le-am adaugat si pe cele congelate, a fost o idee buna, se strang teribil de
mult, plus ca cele congelate au fost champinoane maro, mai aromate
decat cele albe Am terminat bechamelul, am adaugat galbenusul,
cascavalul ras, am potrivit cu sare si nucsoara Am pus catelul de
usturoi zdrobit (cu tot cu camasa, evident ca atunci cand a fost vremea
sa-l scot camasa se pierduse printre ingrediente, am pescuit-o cu greu),
verdeata (patrunjel uscat) si sucul de rosii Si asa arata amestecul
de ciuperci gata Bineinteles ca am cotrobait toata bucataria(plus
dependinte) dupa o tava potrivita, imi aduceam aminte ca am un vas de
iena taman bun, l-am gasit dar era mic, in fine..m-am decis pentru o
lasagna mai pitica, in locul unei jumatate cursa in cuptor, asa ca tava e
mare pentru cantitatea de ingrediente
Am inceput cu bechamelul Apoi am pus foile de lasagna, un strat
de ciuperci, unul de bechamel, iar foi de lasagna, ciuperci, un pic de
mozzarella (ca bechamelul se epuizase aproape) Am mai pus un
strat de foi de lasagna, am turnat bechamelul ramas, am pus cascaval ras,
si hop cu ea la cuptor Aici gata
ony :: Reteta zilei
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Dum Aug 14, 2016 7:49 am Scris de ony
» biletul zilei 07.08.2016
Dum Aug 07, 2016 10:16 am Scris de ony
» Pui cu masline
Dum Aug 07, 2016 9:42 am Scris de ony
» Lasagne delicioase cu ciuperci
Dum Iul 31, 2016 8:42 am Scris de ony
» biletul zilei 31.07.2016
Dum Iul 31, 2016 7:13 am Scris de ony
» Clatite marocane
Sam Iul 30, 2016 1:44 pm Scris de ony
» Prima supa (dupa 4 luni)
Vin Iul 29, 2016 6:57 pm Scris de ony
» Ciorba de rosii cu orez (dupa 8-9 luni)
Lun Iul 25, 2016 9:27 pm Scris de ony
» si acum o variatiunea a TORTILLA DE PATATAS
Dum Iul 24, 2016 3:03 pm Scris de ony